نظرهای ثبت شده

مهمانسرای شرکت برق در جزیره قشم
منیژه فیروزی: نویسنده
1
با سلام و تشکر از تلاشهای شما اینجانب با ارایه امکانات اقامتی جدید البته با در نظر گرفتن توانایی مالی کارکنانم وافق وپیشاپیش از زحمات شما سپاسگزارم .در ضمن خواهشمندم مسئولین محترم ترتیبی اتخاذ فرمایند تا بتوانیم در تمام طول سال از امکانات رامسر استفاده کنیم .
سیده صغری عظیمی: نویسنده
2
سیده صغری عظیمی: نویسنده
3
با سلام اقدام بسیار مثبت و ارزنده ایی است با تشکر نوراللهی
یونس نوراللهی: نویسنده
4
باسلام هر سه شهر باشد. باتشگر
محبوبه قازانچائی: نویسنده
5
با سلام تعامل با دیگر دانشگاهها و استفاده از امکانات رفاهی اقامتی آنها بسیار مطلوب و تحسین شده است. با توجه به توریستی بودن هر سه شهر ذکر شده خواهشمند است در صورت امکان موقعیتی فرهم شود تا از امکانات هر سه بهره مند شویم.
محمد همایونی: نویسنده
6

نظر سنجی

به اطلاع کلیه همکاران محترم دانشگاهی میرساند با عنایت به استقبال همکاران محترم دانشگاه از امکانات اقامتی شهرهای مشهد - اصفهان و همدان مدیریت امور رفاهی در نظر دارد به منظور گستردگی سفر  نسبت به امکان استفاده از سایر مراکز اقامتی در شهرهای دیگر کشور با کمترین قیمت ( تعرفه اقامتی مرکز همایشهای علمی فرح آباد ) اقدام نماید لذا به منظور کسب نظرات همکاران گرامی خواهشمند است در این نظر سنجی شرکت فرمائید.امکانات اقامتی که مد نظر این اداره کل میباشد شامل شهرهای ذیل میباشد.
1- مهمانسرای شرکت برق در شهر اردبیل (واحد 150 متری سه خوابه با امکانات لوکس و کامل)
2-مهمانسرای دانشگاه شیراز
3- مهمانسرای شرکت برق در جزیره قشم ( واحد 100 متری دو خوابه)

تاریخ خبر : 1396/12/01 تعداد دفعات بازدید : 538  چاپ خبر